Ud over en ny skabelon har vi også fået to nye medarbejdere. Derudover har vi øget fokus på både Twitter og Facebook. Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
         
     

Kære læser

Det er november og det er koldt og gråt. Her på kontoret bekæmper vi det med nyt blod, nye initiativer og nye skabeloner. Så det ville vi lige dele med dig!

Mød Katrine og Jeff

Vi har fået to nye kolleger. Katrine og Jeff arbejder begge to med kommunikation på både dansk og engelsk. De retter på vores andres stavefejl, skriver indlæg til vores forskellige kommunikationsplatforme, oversætter tekster og meget, meget andet.

I fremtiden vil de begge to kommunikere en del med dig - hvilket de glæder sig til! 

Og mød Ubivox online

Online kommunikation - hvad er det egentlig? På kontoret er vi konstant nødt til at holde os opdaterede om online trends indenfor virksomheder, for at kunne integrere dem i Ubivox hurtigst muligt - så du konstant får et opdateret produkt.

Derfor bruger vi selvfølgelig også selv en del af de mest populære online platforme. Det betyder, at du faktisk kan møde Ubivox online, især på Twitter og Facebook.

Vi kvidrer på Twitter...

Twitter - mikro-blogging; også for virksomheder. Flere og flere virksomheder bruger Twitter til forskellige ting; så som at annoncere nye produkter og events, svare på spørgsmål eller at holde generel kontakt med både kunder og leverandører. Der er mange vinkler.

Vidste du at Ubivox også er på Twitter? Vi bruger særligt vores profil dér til teknisk support; dagligt sidder vores kundeserviceafdeling, David og Mia, og holder øje med forespørgsler på Twitter. De står klar til at give dig hurtige svar og til at undersøge eventuelle forespørgsler til bunds - med et smil.
 
Vi bruger især denne platform fordi spørgsmål og svar her jo kan komme alle til gode - ingen spørgsmål (eller kommentarer) er dumme, og vi vil meget gerne høre fra jer!


... og er på Facebook

Mange virksomheder har også efterhånden Facebook-sider, som de især bruger til at informere om events eller konkurrencer. Der er mange muligheder og strategier for, hvordan Facebook kan udnyttes af virksomheder.

Ubivox består af en håndfuld mennesker, som alle har noget på hjerte som vi gerne vil dele vidt og bredt. Derfor bruger vi vores Facebook-side til uformel kontakt med vores venner - og til at fortælle om, hvad der foregår i vores verden; både på kontoret og online.

Der kan du selvfølgelig også stille spørgsmål og komme i kontakt med os.
Vi synes selv at det er enormt spændende! Hvis du også gør, må du da meget gerne  'like' os.


Vores Facebook-side findes her

Psssstttt...

Har du forresten lagt mærke til, at der er nogle enkelte features i dette nyhedsbrev der er lidt anderledes? 

Det er fordi, vi har lanceret en ny standard-skabelon til fri afbenyttelse i din editor. Den hedder "Designet standardskabelon" og der er tre versioner af den. Vi har aflåst nogle features, så den er lidt mere simpel at bruge - til gengæld har vi også tilføjet nogle små fif, så som bokse rundt om dit indhold (som vi viser her) og "Indhold + billede"-elementet, hvor teksten vikler sig rundt om billedet.

Skabelonen er allerede lagt ud - så det er bare at gå igang med at lege: og hvis du har en holdning til den, så del den endelig med os!